Cercei unicat realizat manual din argint rodiat cu perle baroc de formă neregulată. Cerceii sunt prevăzuți cu sistem de prindere tip tortiță, pentru a se așeza perfect pe lobul urechii. Tortițele sunt acoperite cu zirconii de culoare albă, montate în gheruțe. Este o bijuterie extrem de rafinată, elegantă și ușor de asortat. O bijuterie versatilă, spectaculoasă, dar în același timp de o simplitate oferită de detaliile impecabile. Perlele, de o culoare alb crem cu irizații sidefii, sunt fiecare unice ca formă și nuanță. Tabloul "Fata cu cercel de perlă" a stat la baza acestei colecții de cercei denumită sugestiv "Molten White Chocolate".
Perlele de cultură sunt prețioase, rafinate și demne de admirat. Perlele au aspect sidefat, de la translucid până la opac. Perla este o combinație de carbonați de calciu cu o duritate cuprinsă între 2,5 și 4,5 (din 10). Ca țări de proveniență se enumeră China, Japonia, Vietnam, Australia, Indonezia și Filipine. Diferența dintre perlele naturale și perlele de cultură este începutul procedeului de creare al perlei de către scoică. Perlele naturale se formează în mod accidental, fără intervenția omului. O impuritate care intră în scoică este cea care duce la secretarea sidefului și la formarea perlei. În cazul perlelor de cultură se respectă același proces, diferența constând în faptul că acel corp străin este implantat în mod artificial și nu pătrunde din întâmplare în cochilia stridiilor. Perlele baroc sunt geme organice, unice prin forma lor neregultă și prin luciul specific.